Home
Wie is Fire ETS
Education
Training
Support
Sponsoring
Contactformulier

                                     Fire ETS wordt gerund door Ruud van Hattum, in het dagelijks leven Specialist Opleiden & Oefenen (SOO) van het brandweercluster Neder-Betuwe/Tiel.

Inmiddels 30 jaar werkzaam in de brandweerwereld, waarvan zeventien jaar specifiek op het gebied van "vakbekwaam worden en vakbekwaam blijven". Actief in het reguliere brandweeronderwijs als docent en instructeur voor de leergangen Manschap A, Bevelvoerder en Oefencoördinator. Tevens docent op de aanvullende opleidingen Oefenleider en waarnemen/beoordelen. Hierdoor op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in het brandweerveld.

Gediplomeerd instructeur algemeen en -persoonlijke bescherming en diverse train the trainer programma's gevolgd op specifieke technische en tactische onderdelen zoals RSTV/straalpijpvoering, repressief ventileren en andere.

Sinds 2013 Kerninstructeur Brandbestrijding bij de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid 

Als Docent in bezit van het rijkscertificaat Docent incl. DPA aantekening van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Voldoende ervaring met deelnemers met verschillende leerstijlen en daarop aangepaste interactieve leervormen.

Coaching en leerwerkplekbegeleiding binnen de brandweer is één van de sterke punten van Fire ETS.

Ruud van Hattum kan u ook beheersmatig ondersteunen bij het maken van uitvoeringsplannen bijv. lokale implementatie van Vakbekwaam worden en -blijven. Als Specialist Opleiden & Oefenen behoort dit tot zijn dagelijkse werkzaamheden.

Tenslotte: "dient uw afdeling eens goed geordend te worden zodat er niet steeds naar documenten zowel digitaal als hardcopy's gezocht moet worden?!" Als professional organizer kan Fire ETS tevens zijn diensten aanbieden. Door een opleiding bij het NBPO kan op maat support worden aangeboden.

Hieruit blijkt dat de fundering van Fire ETS goed is opgebouwd. Vakkennis en praktische ervaring zijn de garantie voor het succesvol uitvoeren van uw opdracht.

Zo als u ziet: "Net even anders"                                        

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Ruud van Hattum                                                                       

 
 
 

 

 

                            

 

 

 

 

 

 

Top
Fire ETS | info@fire-ets.nl
UA-34361909-1